Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

Deze week staat bij Ladies Circle 37 Tongeren alles in het teken van goede doelen.Aan het einde van het werkingsjaar van voorzitter Anouk Baldewijns werden de laatste cheques overhandigd en de bestelde materialen geleverd, de opbrengst van de ontbijtmanden en high-tea boxen voor Valentijn.

De scholen mochten telkens een aankoop doen voor een bedrag van 1500 euro.

In de basisschool Picpussen werd er een buitenkeuken gemaakt door de leerlingen van 5 houtbewerking van viio Tongeren. De kleuters kunnen nu naar hartenlust op de speelplaats hun fantasiespel verderzetten. In de kleuterschool van de Puzzel in Piringen werd er op de speelplaats een speelboot geleverd. Vooral de jongste kleuters vinden hier een veilige haven volgens de directie.

Het Atheneeke bestelde op hun beurt een uitgebreid boekenpakket voor het inrichten van hun leescaravan. Op deze manier kunnen kinderen tijdens de speeltijd hun rustig terugtrekken om een mooi boek te lezen. Basisschool Sint-Lutgart en de kleuterschool Evermaruske kochten voor 1500 euro pedagogische materialen aan. In de komende perioden zullen er nog 2 scholen een cheque ontvangen.

Maar niet enkel de scholen mochten rekenen op de financiële steun van LC37 Tongeren. Ook Valérie Bruninx voor Kom op tegen Kanker en Mediclowns ontvingen een cheque ter waarde van 500 euro.

“De dankbaarheid vanuit alle organisaties is groot. We willen ook in de toekomst verder goede doelen blijven steunen. Hun glimlach geeft ons een boost om verder evenementen te organiseren zodat we vele organisaties een hart onder de riem kunnen blijven steken”, aldus de voorzitter Anouk Baldewijns.

Zo zal er op dinsdag 28 maart een sprekersavond plaatsvinden in de gebouwen van BCG op Overhaem over intrafamiliaal geweld en hechtingsproblematiek. Dit ten voordele van vzw Trampolien. Meer informatie kan je vinden op de Facebookpagina https://www.facebook.com/Ladies-Circle-37-Tongeren-1449394361940993