Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

Zondag 24 november georganiseerden de leerlingen en leerkrachten van de school PIBO Tongeren voor de vierde maal op rij een luxe Sint ontbijt, ten voordele van een goed doel.

890 deelnemers werden onthaald met een glas cava en voor de kinderen, een glaasje kinderchampagne. Op elke tafel lag de krant, ‘Het Belang van Limburg’   klaar om zo de mensen een echt zondag gevoel te geven. Er werd hun een mooi en lekker ontbijt voorgeschoteld met warme- en koude gerechten van ribbetjes tot gerookte zalm.

Voor de kinderen was er een speelruimte voorzien en konden zich uitleven op het springkasteel. De Sint en zijn pieten waren natuurlijk ook van de partij en hadden voor elk kind een cadeautje.

De volledige opbrengst gaat naar ‘Een Hart voor Limburg’, dit is een koepelorganisatie die projecten steunt voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren. Het gaat onder ander over kinderen met: verstandelijke en fysieke beperkingen, gedragsstoornissen en leerstoornissen.

Het was een groot succes en een zeer geslaagde dag, dankzij de inzet van het ontbijtteam van 35 helpers. Volgende jaar wordt het zeker overgedaan want dan mogen ze hun 5-jarig jubileum vieren.

Klik op de foto's om ze te vergroten