Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

Van donderdag 28 november tot en met donderdag 19 december organiseert de stad Tongeren in samenwerking met de ambulante handelaars een actie op de wekelijkse donderdagmarkt. Wie zijn inkopen tijdens die periode op donderdagmarkt doet maakt kans op een gevulde trolley  ter waarde van 175 euro.

 

Marc Hoogmartens, schepen van Economie:

“Met deze eindejaarsactie zetten we onze wekelijkse donderdagmarkt extra in de kijker. Iedere donderdagochtend is Tongeren steevast een gezellige winkelplek voor de regio. Met promo-acties als deze versterken we de marktfunctie van onze stad.”   

 

Patrick Jans, schepen van Milieu:

“Lokaal en duurzaam winkelen, te voet of met het openbaar vervoer en dat zonder veel overbodige wegwerpverpakkingen, daar gaan we voor!”

 

Iedere klant krijgt een deelnameformulier bij zijn/haar aankoop bij de deelnemende marktkramers. Het ingevulde formulier moeten de deelnemers deponeren in de urne aan Radio Boo op de Grote markt. Diezelfde dag, om 12 uur stipt, worden onder de aanwezige bezoekers 5 weekwinnaars getrokken die met een mooi gevulde trolley naar huis mogen gaan. Radio Boo zendt wekelijks de trekking  live uit vanop de Grote Markt in Tongeren.