Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

De Jong Socialisten organiseerden zondag 17 november voor de 12de keer weer een gezellig groot Sinterklaasfeest in zaal de Volksontwikkeling in Tongeren.

Na een crazy pietendisco werd de Sint en hoofdpiet op enthousiaste wijze verwelkomd in een gezellige gevulde zaal. Vervolgens mochten de kinderen een bezoekje brengen aan de Sint en zijn pieten. Daar werden ze getrakteerd op een heuse snoepzak, een strip en een speelgoedje. Terwijl de kinderen flink in de rij stonden plooide ballonpiet de meest gekke ballonfiguren. Ook konden ze ook hun snoetje laten omtoveren in hun favoriet aan de schminkstand met kindergrime.

120 kinderen genoten samen met de ouders en/of grootouders van het Groot Sinterklaasfeest. Het was een spetterende namiddag.

Het was alweer een geslaagde editie, de lachende gezichten, de dankbaarheid  en de ontspannen sfeer, daar doen we het voor, wist voorzitter Joachim Peeters.

Deze mooie dag werd ingericht door de Jong Socialisten en mede dankzij de sponsers.

Met dank aan Lisette Lenaers voor de foto's                                         Klik op de foto's om ze te vergroten