Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

In de Ursulakapel te Tongeren is er op 5 oktober een tentoonstelling begon in het eerste weekend was het al meteen een groot succes met veel bezoekers voor de 3 leden van de Tongerse Koninklijk Kunstkring (TKK).

De kunstenaars stellen hun werken voor van composietbeelden, tekeningen en schilderijen als ook een mooie reeks aquarellen .

Roland Menten pakt uit met een reeks composietbeelden: “Kunst van het onthaasten”. Kunst met  een humoristische noot die vaak in contradictie is met de gestreste en geperfectioneerde hedendaagse maatschappij.

Guido Luckermans  is een sociaal ge-engageerde kunstenaar en stelt tekeningen en schilderijen tentoon rond het thema de Hedendaagse mens.

Koen Spaas stelt op zijn beurt een reeks aquarellen tentoon van dieren en portretten. “de kunst van een mens of dier schilderen gaat over de kleine details die de uitdrukking en de ogen tot leven brengen.

De tentoonstelling is nog te bezichtigen op 12 en 13 oktober in de Ursulakapel in het begijnhof van Tongeren, telkens van 13:00 tot 17:00.

Klik op de foto's om ze te vergroten