Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

Op zondag 1 september konden de kinderen weer veel pret beleven op de kindernamiddag op het speelplein, De Aa Roet van Nieuw-Tongeren.

Er waren verschillende springkastelen, waaronder een hindernissenbaan van 32 meter. Dit jaar was er ook een manege om de kids te laten kennis maken met de pony’s. Onder het thema "gekke kapsels" hebben ervaren kapsters de haartjes van de kindjes helemaal opgepimpt. Ook de geweldige kindergrime was dit jaar weer van de partij. Naar aanleiding van het groot succes van vorig jaar waren er dit jaar maar liefst 3 lieftallige dames die de glittertattoos verzorgden. Terwijl de kinderen zich vermaakten in deze veilige omgeving konden de ouders genieten van een babbel en een drankje.

Alle activiteiten werden gratis aangeboden en de consumpties aan 1 euro, dit allemaal mogelijk gemaakt door de vele sponsors, de vele vrijwilligers en een goede organisatie.

De organisatie is in handen van de vzw Carlinjo (Vangenechten Johan, Indra Servaes en Carly Vanschoonwinkel).

Deze tweede editie was een groot succes met een talrijke opkomst van een 400-tal bezoekers en een fantastische namiddag om de zomervakantie op een leuke manier af te sluiten.

Klik op de foto's om ze te vergroten