Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

‘Nu is later vroeger’ van Joke van Leeuwen.

 Net voor aanvang van de grote vakantie - TIJD dus om veel te lezen - is een nieuw boek van Joke van Leeuwen meer dan welkom. Op uitnodiging van MoMeNT schreef Joke een boek over TIJD en het werd ‘Nu is later vroeger’. 

Op het programma: een gesprek over TIJD tussen auteur Joke van Leeuwen en voormalig VRT-journaliste Greet Op de Beeck. Vol leuke weetjes over een onderwerp dat jong en oud boeit. Iedereen is van harte welkom om mee te denken over TIJD. Wil je weten hoe een kaarsklok en een waterklok werken? Kom dan zeker langs. Na het gesprek signeert Joke van Leeuwen haar nieuwe boek. 

 Woensdag 27 juni om 15u in Standaard Boekhandel  Maastrichterstraat 20 B, 3700 Tongeren 

 ‘Nu is later vroeger’ is een verrassend lees-en kijkboek over de tijd voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. 

 Waar kun je twee dagen achter elkaar je verjaardag vieren? Weten honden hoe laat het is? Waar is 10 oktober 1582 gebleven? De tijd is iets waarover je je kunt blijven verwonderen. Want wat is tijd precies? In dit boek vertelt Joke van Leeuwen op haar geheel eigen wijze van alles over tijd, in tekst én heel veel beeld. Hoe de tijd kan zijn begonnen, hoe die steeds preciezer werd bijgehouden, waarom je je niets van je geboorte herinnert, wat stripverhalen ermee te maken hebben, en nog veel meer.. 

 Joke van Leeuwen debuteerde in 1978 met haar eerste kinderboek: ‘De appelmoesstraat is anders’. Sindsdien heeft ze zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende schrijvers van Nederland en Vlaanderen. Joke van Leeuwen blinkt uit in veelzijdigheid. Ze schrijft romans en leeftijdloze kinderboeken,ze is dichteres, tekenares en performer. In 2018 is Joke van Leeuwen 40 jaar schrijver. Dit wordt o.a. gevierd met een grote overzichtstentoonstelling in Genk, vanaf september 2018.