Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

Único Tongeren dineert op de middenstip met hun partners

Gepubliceerd op 19 juni 2022 om 19:42

Tropische temperaturen, mooie setting en  lekker eten. Zo zette de Tongerse fusieclub Ùnico Tongeren op zaterdag 18 juni de traditie van Jekervallei Sluizen verder.

1 keer per jaar zitten de ondernemers/ partners letterlijk en figuurlijk in het midden van de belangstelling.

Dit om hun te bedanken voor alle steun en om de toekomstvisie van de club uit te leggen. De partners horen deze dag op een schavotje geplaatst te worden.

Zonder hun steun is gratis jeugdvoetbal niet mogelijk en was deze fusie ook niet mogelijk, zij zijn de zuurstof van de club. In deze toch moeilijke tijden, zorgen de partners dat de kinderen gratis aan sport kunnen doen. Met de stijgende energie prijzen is dat een welgekomen geschenk is voor de mensen.

“Wij hopen dat we dit dan ook nog lang kunnen aanhouden. Zondag 17 juli zal de allereerste wedstrijd van Único Tongeren gespeeld worden in een vernieuwde accommodatie te Rutten tegen ’s Herenelderen. Wij vieren de start van onze club en 's Herenelderen viert dit jaar hun 100-jarig bestaan. De wedstrijd van samen 100 en 1 jaar dus. Die dag staat er nog heel wat te beleven maar daar komen we later nog op terug”, aldus Voorzitter Peter Nelissen.