Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

Ùnico mossels created by Restaurant Stas Dejong!

Anne Marie je gaat dus zaterdag 26/11 de alom bekende mosselen maken voor Ùnico Tongeren!

Inderdaad en met heel veel liefde ten voordele van de jeugdspelertjes !

Ik vind dit zo uitzonderlijk in de wereld van tegenwoordig dat kindjes gratis hun hobby kunnen beoefenen dat ik me daar heel graag een dagje voor inspan!

Je staat bekend net zoals único Tongeren als mensen die zich inzetten voor het sociale gebeuren in Tongeren! Dit schept duidelijk een band?

Ik heb Peter en Morten van Único toen nog Sluizen leren kennen in volle covid periode en was gecharmeerd door hun enthousiasme en zo hebben we samen 10 weken na elkaar voedselpakketten met een hoop vrijwilligers gebracht naar de zieken en minderbedeelden! Vorig jaar hebben we dan kerstdiner voor echte helden georganiseerd, heel veel werk allemaal, maar we krijgen hier zoveel voldoening van terug dat dit zeker niet ons laatste projectje zal zijn om iets terug te doen voor de samenleving!

Het Restaurant zelf zal dus die dag ook gesloten zijn?

Ja, die dag zal dus iedereen welkom zijn in de voetbal kantine in Rutten voor net dezelfde mosselen als in het Restaurant!

Ook al is het crisis en voelt iedereen dat, maar met deze geste  hoop ik mijn steentje bij te dragen zodat de kindjes gratis kunnen blijven voetballen zodat ik iedere week de lachende gezichtjes kan blijven zien, daar doen we het voor!

Anne Marie en Ùnico Tongeren succes met dit mooi initiatief!