Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

UNIZO Tongeren Weekend van de Klant

Tijdens het Weekend van de Klant op 01 en 02 oktober ontving UNIZO Tongeren de gedelegeerd bestuurder van UNIZO, Danny Van Assche. Zaterdag namiddag werd hij door UNIZO Tongeren voorzitter Benny Thonon ontvangen in de slotenspeciaalzaak De Sleutelbos. Schepen Marc Hoogmartens vertegenwoordigde het Tongerse stadsbestuur en Peter Muziek was aanwezig namens de Tongerse ondernemers.

Nadat Danny op de hoogte gebracht werd over het ondernemen in Tongeren, onder het genot van  een glaasje van de nieuwe Vliemsjêrp-jenever, vertrok het gezelschap door de Maastrichterstraat. Onderweg werd halt gehouden bij UNIZO leden Blankaert en Silhouette, waar een kort gesprek met de bestuurder gevoerd werd. Zoals elke Tongerse ondernemer, kregen zij een flesje Ambirixmas gin van Melicatessen aangeboden. (ondernemers die niet bezocht werden tijdens het weekend, kunnen contact opnemen met UNIZO Tongeren: benny.thonon@unizo.be om alsnog een flesje te ontvangen)

De wandeling eindigde op de Grote Markt bij Intermezzo. Daar trakteerde burgemeester Patrick Dewael iedereen op een koffie.